Over ons

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Dirk Alkemade & Stanley Stet. Sinds 16 mei 2019 hebben wij de La Casa del Habano in Maastricht overgenomen. Naast dat wij u online van dienst zullen zijn, verwelkomen wij u graag in onze prachtige winkel in het gezellige en bourgondische centrum van Maastricht. U kunt bij ons in de sigarenlounge genieten van uw favoriete Cubaanse sigaar onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

La Casa del Habano 

Als een van de vier La Casa del Habano´s in Nederland kunnen wij u alles bieden op het gebied van Cubaanse sigaren. In onze walk-in humidor ligt altijd een ruim assortiment aan exclusieve hand gerolde Cubaanse sigaren. Naast sigaren verkopen wij ook alle benodigdheden om uw sigaar te kunnen roken, denk bijvoorbeeld aan aanstekers en sigarenknippers in diverse prijsklasse. 

Sigaren lounge

La Casa del Habano Maastricht beschikt over een ruime rooklounge. Nadat u een sigaar heeft uitgekozen in onze walk-in-humidor kunt u hier zonder extra kosten plaatst nemen en genieten van uw Habano. Als het lekker weer is heeft u ook de mogelijkheid om op ons zonnige terras plaats te nemen.

Word een La Casa del Habano Memberhumidor maastricht

La Casa del Habano Maastricht, een gentlemen´s club zoals Cigar Journal ons beschrijft “upper deck of a luxury liner” De sfeer van onze sigaren lounge neemt u mee in de magische atmosfeer van de Cubaanse gastvrijheid.

Onze sigaren lounge is voorzien van airconditioning en een afzuigsysteem zodat u onder ideale omstandigheden van uw sigaar kan genieten. Nieuwe releases en special/limited edition sigaren worden voor dat ze in de winkel te koop zijn altijd eerst aan onze members aangeboden. Daarnaast organiseren we exclusieve tastings en evenementen voor onze leden.                                                                      

Bij uw lidmaatschap heeft u de keuze uit een grote of een kleine locker die middels een geavanceerd systeem er voor zorgt dat uw sigaren altijd perfect bewaard blijven. U kunt tijdens uw bezoek aan de winkel op elk gewenst moment uw locker openen en een sigaar uitzoeken.

Meer informatie over Membership? Contacteer ons!

Social media

La Casa del Habano Maastricht is actief op diverse social media kanalen, volg ons en blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen, nieuws met betrekking tot sigaren en evenementen zoals proeverijen en nog veel meer!

Socialmedia accounts:

Instagram eigenaar Stanley Stet: @cigarsmokernl

Instagram eigenaar Dirk Alkemade: @dutchcigars

Instagram winkel account: @lcdhmaastricht

YouTube: @dutchcigars

Facebook:

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »