Klantenservice

Bestelde producten retourneren

Als online consument heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst producten te retourneren. Wij zullen de geretourneerde producten uitvoerig inspecteren. Is alles akkoord en hebben wij uw aankoop onbeschadigd en in originele staat terug gekregen, dan krijgt u het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. La Casa del Habano Maastricht zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening terugstorten. De kosten voor het retourneren van uw adres naar La Casa del Habano Maastricht zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan La Casa del Habano Maastricht geretourneerd moeten worden.

Uitzonderingen:

  • Producten verkeren niet meer in de originele staat.
  • Verzegelde producten waarbij de zegel is verbroken. Als er spraken is van een verbroken zegel kan het product niet worden geretourneerd!
  • Gepersonaliseerde artikelen of artikelen afwijkend van het normale assortiment aanwezig in de winkel, specifiek bestelt op verzoek van de klant.
  • Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn.
  • Artikelen die door hun eigenschappen snel bederven of verouderen/uitdrogen
  • Artikelen waarvan de prijs marktafhankelijk is, waarop La Casa del Habano Maaastricht geen invloed op heeft.
  • Ontvangt u van ons een beschadigd of niet deugdelijk product dient u hier binnen 7 dagen na de dag van ontvangst bij ons melding van te maken middels e-mail:

        [email protected]

Wordt het niet binnen bovengenoemde termijn gemeld, of krijgen wij het product met beschadigingen retour zonder melding per mail, dan wordt deze door ons niet geaccepteerd en wordt uw retourzending niet gecrediteerd.

 

La Casa del Habano Maastricht

Stationsstraat 33A

6221 BN Maastricht

The Netherlands

 

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31(0)438505741

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »